Com els darrers anys, l’Associació Esportiva Ciutat Vella torna a organitzar el Casal d’Estiu de la Farigola de Vallcarca.

És un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona i per tant, les famílies poden rebre un ajut econòmic en funció de la renda. El període per a demanar aquest ajut és del 23 d’abril al 23 de maig, de manera telemàtica a través del web de l’Ajuntament: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca 

Aquest any ha canviat el procediment de sol·licitud d’ajuts econòmics de l’ajuntament i, per tal d’aclarir els dubtes que puguin sorgir i també sobre el procés d’inscripció, s’organitza una reunió informativa presencial a l’escola Farigola el 20 d’abril a les 16:45h (hi haurà servei d’acollida mentre duri la reunió).


Descarrega el document

 

Inscripcions al Casal d’Estiu

Com a novetat, aquest any la inscripció del casal es farà des de l’aplicatiu TPV  de forma telemàtica a:

La inscripció comença el dia 23 d’abril i estarà oberta fins el 22 de juny, tot i que seria bo que es fes efectiva com més aviat millor, per tal de poder reservar places i organitzar les activitats i el monitoratge.

Anna Algueró i l’Axel Miranda són els coordinadors del casal d’estiu aquest any.

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a estiu.farigola@gmail.com , o bé al telèfon, 602 25 96 91.


Descarrega el document