El passat 21 d’abril es va fer la reunió informativa per explicar com es poden sol·licitar els ajuts econòmics per al Casal d’Estiu 2022. Aquelles persones que no hi vau poder assistir, us podeu descarregar el powerpoint explicatiu aquí.

Ajuts econòmics: com sol·licitar-los

Els ajuts econòmics se sol·liciten telemàticament al web https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/unpublished?tramitId=20220001521
A partir del 23 d’abril.
El codi de l’activitat és: 060172CAS01

Per poder sol·licitar l’ajut heu de seguir les passos que estan explicats detalladament al document que us podeu descarregar aquí.  És imprescindible l’iDALU de l’infant per poder sol·licitar la beca. El trobareu a les notes, a la matriculació o us el poden facilitar a secretaria de l’escola. Un cop tingueu l’DALU heu d’enviar un correu a estiu.farigola@gmail.com on us donarem codi per poder tramitar la beca. Sense aquest codi, no es podrà tramitar!


Inscripció al casal d’estiu

La inscripció al casal es fa telemàticament, a partir del 23 d’abril, al web de l’associació www.aeciutatvella.cat/casals-i-campus o directament a https://aeciutatvella.tpvescola.com
En un document informatiu us resolem els dubtes del nou aplicatiu. El podeu descarregar aquí. Agrairíem que la inscripció la feu el més aviat possible per tal de fer la contractació de serveis i material.

Casal Estiu 2022

Els dimarts i els dijous, de 16.30 a 18.00, una persona responsable del casal estarà a l’escola per resoldre qualsevol dubte. També podeu escriure a estiu.farigola@gmail.com o trucar al telèfon 602 259 691.