Us informem que aquest curs ha estat necessari canviar dos electrodomèstics de la cuina perquè s’ha fet malbé. Hem hagut de substituir la descalcificadora d’aigua, que es va espatllar l’estiu de 2021 i també un congelador, que s’ha fet malbé l’abril de 2022.

Així mateix, amb els beneficis que es van obtenir del dinar de la festa de Carnaval que va sevir l’AFA, s’han canviat tots els estris que encara eren d’alumini. D’acord amb l’equip de la cuina, s’han comprat noves cassoles, noves safates i coladors. A principi de curs també es van haver de canviar tots els gots de plàstic, perquè ja feia molts anys que s’usaven i no estaven en bon estat.

 

Gràcies a la col·laboració de totes les famílies associades podem vetllar pel bon funcionament de serveis com el de menjador. A la propera assemblea us en donarem tots els detalls.