Dimecres, 11 de maig, a les 17.30. La xerrada s`ha fet en format online

Com podem fomentar relacions socials respectuoses? Com parlem sobre la convivència a l’escola? Com podem ajudar als nostres fills i filles davant de l’assetjament escolar? Quins indicadors ens poden ajudar a detectar una situació d’assetjament escolar?

Dimecres, 11 de maig, l’AFA ha ofert la segona xerrada del curs 2021/22 de l’escola de famílies. En aquesta ocasió la xerrada és sobre la “Prevenció de situacions de risc: bullying i relacions amb els iguals”. A càrrec d’Eva González, educadora social i Ana Pequeño, psicòloga.

Eva González és educadora social i treballadora social especialitzada en infància i adolescència. Formació en violència familiar, gènere i intervenció familiar sistèmica. Té experiència acompanyant infants i adolescents en centres residencials, espais socioeducatius d’aula oberta, i acompanyant famílies al Servei d’Orientació i Mediació en la Infància i Adolescència.

Ana Pequeño és psicòloga especialitzada en intervenció psicosocial. Experiència en treball comunitari i en dinamització grupal amb perspectiva de gènere, acompanyament terapèutic a famílies, dones supervivents de violència de gènere, menors tutelats i persones migrades.

 

Xerrada assetjament escolar