Bibliopati, ment atenta, jocs d’arreu del món…  Tot en marxa durant el temps de migdia al mes d’octubre. Un resum de tot el que s’hi ha fet.

 

GRUP DE PETITS

I3

Aquest curs, els grans ens han pintat els llençols per anar a dormir i han quedat molt macos. De mica en mica, els petits de l’escola van agafant les rutines diàries. L’alumnat del grup de grans hi col·labora. I mentre esperem les mestres, encara dona temps de fer alguna activitat.      

I4-I5

Ja tenim el mural del projecte!! Al temps de pati, els infants gaudeixen amb les activitats proposades, com l’art. 

I pel que fa al projecte de ment atenta, les activitats es realitzen mitjançant jocs, dibuix o massatges i sempre amb un ambient tranquil. També aprofitem per llegir el llibre de bibliopati del mes.

Els llibres d’aquest mes han estat “Un dia de neu”( I4), sobre la diversitat racial, i “Què bigotis em passa” (I5), al voltant de les emocions.

 

GRUP DE MITJANS

 

Pel que fa al projecte, hem començat a conèixer diferents jocs d’arreu del món. I a ment atenta, als nens i nenes els agrada molt fer massatges amb música relaxant i relaxar-nos dibuixant.

A bibliopati, a part de llegir diferents llibres i contes, els nens i nenes de 3r fan representacions teatrals. I els dies de pluja aprofitem per per jugar al Just Dance, dibuixar…

Aquest mes, coindicint amb la castanyada, hem pintat i retallat carabasses, ratpenats i fantasmes per donar vida als i les nostres personatges per després fer obres de teatre amb les titelles.

 

GRUP DE GRANS

Els nens i nenes del grup de grans estan molt contents perquè després de dos anys s’ha pogut reprendre el projecte de llits. Cada dia, en petis grups, ajuden els nens i nenes d’I3 posant els llits i també els desperten i recullen l’aula. A més a més, han pintat els llençols.  

Pel que fa a les estones de pati, tenen tres espais per gaudir. A la pista s’hi fan jocs grupals i esportius amb diferents materials, al terrat s’hi organitzen jocs grupals, s’hi fa el bibliopati, alguns jocs tranquils i tallers, per exemple de fang i ceres. I, finalment, el Parc Maria Baldó, un gran espai per gaudir fent diverses activitats.

Coincidint amb la Castanyada, hem fent un taller creatiu  de jumping al parc.  

El projecte d’aquest curs és de jocs d’arreu del món i ja té no: Un planeta de jocsD‘Ucraïna, el joc pica i corre i de Veneçuela, el joc dels números.

Un dia a la setmana, després del pati, els nens i nenes estan convidats a gaudir de la lectura dins l’activitat de bibliopati. I els dies de pluja hem fet Just Dance, polseres, dibuix i jocs de taula.

Us podeu descarregar el document complert que ha preparat Xtra, aquí.