Jocs del món, un mural col·laboratiu, el protagonista de la setmana, el bibliopati, ment atenta…  Un resum de les activitats al migdia durant el mes de novembre.

 

GRUP DE GRANS

Es continua treballant en el projecte dels jocs d’arreu del món. S’ha jugat a Polo, típic d’Irlanda, i al Virus/”Pilla pilla”, de casa nostra. 

Coincidint amb la Setmana de Prevenció de Residus 2022, del 19 al 27 de novembre, s’ha treballat amb l’objectiu de donar a conèixer diferents estratègies de reducció de residus i a la vegada fomentar petites accions sostenibles.

Pel que fa a l’estona dedicada al projecte de ment atenta, cada dia, després del pati,  es fan diferents activitats, jocs i dinàmiques d’atenció plena i tornada a la calma

I dins de l’activitat de bibliopati, els nens i nenes gaudeixen de la lectura. Dijous amb 4t, dimecres amb 5è i dilluns amb 6è.

També han fet un mural cooperatiu i han decorat el menjador.

 

 

GRUP DE MITJANS

S’ha buscat un nom pel projecte entre tots i totes fent votacions de les diferents propostes. Finalment surt el nom de Contijocs.

S’ha jugat al Traffic light, un joc típic de Rússia i també s’ha fet el cartell.

Durant l’estona de ment atenta es fan activitats i dinàmiques com ara papiroflèxia (origami), dibuix, pintura, manualitats, lectura, s’expliquen contes i històries, es juguen a diferents jocs (el penjat, jocs de taula…) i es plantegem reptes com resoldre laberints per tornar a la calma.

Es llegeixen diferents llibres i contes de bibliopati i a les estones de pati, els nenes i nenes gaudeixen de diferents jocs i també aprofiten per pintar.

 

GRUP DE PETITS

A I4 i I5 es desenvolupa el projecte del protagonista de la setmana. El projecte de ment atenta es treballa mitjançant jocs de concentració, el dibuix en un ambient tranquil, contes, massatges, projecte…

 

Us podeu descarregar el document complert que ha preparat Xtra, aquí