Ja podeu consultar el resum de les activitats que els nens i nens de l’escola han fet durant el temps de migdia aquest mes de gener.

 

GRUP GRANS

Al projecte continua l’activitat dels jocs d’arreu del món. Aquest mes s’ha jugat a Earthball, dels Estats Units

A bibliopati, s’han fet representacions de diferents contes. Els nens i nenes trien el llibre i la manera en com explicar-lo o representar-lo. A 6è, “El teu cos és teu”; a 5è, “Princesa Kevin” i, a 4t,

Sigues tu mateix”.

El grup de grans també ha començat a fer un mural per felicitar l’escola en el seu centenari.

 

GRUP MITJANS

Al projecte, els nens i nenes del cicle mitjà han pintat el mural del projecte entre els tres cursos. També han conegut nous jocs d’arreu del món, com ara  “Las estatuas” del Perú.

A ment atenta per tornar a la calma i estar tranquils i tranquil·les i relaxats i relaxades es dibuixa, pinta, es fa papiroflèxia, es juga a jocs de taula (com els escacs), es llegeix, es fan massatges. També, es proposen reptes/endevinalles que els infants han d’intentar resoldre.

A bibliopati, els nens i nenes de 3r han explicat contes als nens i nenes de 1r i 2n. També, s’ha fet lectura individual.

 

 

GRUP DE PETITS

Aquest trimestre, els nens i nenes d’4 i I5 han començat a recollir els seus estris de menjar.

A les estones de pati, mitjançant els materials, els infants interactuen amb el joc simbòlic i també deixen anar la seva imaginació.

I continua el projecte dels protagonistes, on els nens i nenes continuen ensenyant coses molt maques.

També es continuen fent activitats de ment atenta i bibliopati

Us podeu descarregar el document complert amb totes les fotos que ha preparat Xtra, aquí