AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Carnestoltes 2023: Som meduses!

Divendres i dissabte, 17 i 18 de febrer, l’AFA ha celebrat el Carnestoltes 2023.  Divendres es va organitzar un taller de disfresses de meduses perquè les famílies es poguessin fer els complements per unir-se a la rua del barri a la comparsa de la Farigola. La disfressa de medusa va sortir de l’enquesta que va passar l’AFA a les famílies.

I dissabte, la comparsa de meduses de la Farigola va desfilar pels carrers del barri a la rua de Carnaval del barri del Coll. Després, al parc de la Creueta del Coll, l’AFA va preparar un ranxo que es va servir en un dinar popular.

A la nit, fi de festa amb el correfoc organitzat per la Malèfica del Coll en què també van participar les colles de la Vella de Gràcia i la Diabòlica de Gràcia.

By |2023-03-09T11:49:53+00:00març 9th, 2023|AFA|Comentaris tancats a Carnestoltes 2023: Som meduses!
Go to Top