La nostra escola ha rebut el Premi Vila de Gràcia 2022 a la iniciativa pedagògica. Un reconeixement a la tradició educativa de La Farigola, a totes les persones que hi han contribuït al llarg dels seus cent anys i a les que hi treballen dia a dia. Va recollir el premi l’actual directora del centre, Núria Ballester, que estava acompanyada per la resta de l’equip directiu, i altres membres de la comunitat educativa. En recollir el premi, va fer un discurs d’agraïment a totes i cadascuna de les directores que han estat al capdavant de l’escola, des de la seva inauguració (algunes de les quals també ens van acompanyar en la cerimònia), destacant les seves aportacions.

Enhorabona a tota la comunitat educativa que ha format i formem la Farigola de Vallcarca!

Podeu llegir la noticia sencera al següent enllaç.