L’AFA organitza i gestiona una gran varietat d’activitats extraescolars, esportives i artístiques, en les que hi poden participar tant els alumnes de l’Escola La Farigola, com qualsevol nen o nena del barri:

NOTÍCIES SOBRE EXTRAESCOLARS ARTÍSTIQUES

Entrentament extraescolar futbol grup 1er i 2on

Tot i les recents mesures adoptades pel Govern de la Generalitat en relació a que en els propers 15 dies no hi hagi campionats, l'equip d'alumnes  de petits de l'extraescolar de futbol de l'escola, entrenats [...]

Concert extraescolar Coral 2019

Aquest any, les alumnes de l'extraescolar de Coral que s'imparteix en horari de migdia, han fet el seu concert de fi de curs davant de tots els nens i nenes de l'escola. Les alumnes, que [...]

Concert d’Extraescolar de Coral de fi de Curs

Ahir dimarts vàrem poder gaudir del concert de l'extraescolar de Coral de la nostra escola. La professora, Meritxell, ha treballat aquest any unes cançons lligades amb la natura, sobretot pel que fa al [...]

NOTÍCIES SOBRE EXTRAESCOLARS ESPORTIVES

A la Farigola entenem l’esport des de la seva vessant més lúdica, com un procés on els nens i nenes, divertint-se en un ambient distés, descobreixen el que significa el treball en equip, l’esforç i el respecte als companys i als rivals.

Entrentament extraescolar futbol grup 1er i 2on

Tot i les recents mesures adoptades pel Govern de la Generalitat en relació a que en els propers 15 dies no hi hagi campionats, l'equip d'alumnes  de petits de l'extraescolar de futbol de l'escola, entrenats [...]

Farimont 5è i 5è guanya la lliga!

Aquest dissabte, 27 de maig, l'equip d'extraescolar de futbol de 5è i 6è de l'Escola Farigola i Escola Montseny ha guanyat la lliga en la que participava enguany. Tot i que no serà fins el [...]

EXTRAESCOLARS I ACTIVITATS QUE ES REALITZEN A LA FARIGOLA EN HORARI DE MIGDIA

Temps de migdia: grup de petits (octubre 2021)

Durant el mes de setembre l’equip d’infantil hem preparat el projecte de les nostres revistes viatgeres. El nostre viatge comença a África i a l'hora del pati hem buscat els animals perduts d’aquest continent amb [...]

Activitats migdia mes de maig grup petits

Dins les activitats de migdia dutes a terme el mes de maig, el grup de petits (P3, P4 i P5) continuem amb la ruleta dels hàbits a l’hora de menjar, on els infants estan motivats [...]

EXTRAESCOLARS A L’ESCOLA MONTSENY

Consulteu l’oferta d’extraescolars aquí.

ATENCIÓ:

 • Per inscriure’s a una activitat extraescolar cal ser soci de l’AFA. La inscripció a les activitats serà trimestral, si bé la majoria dels cobraments es faran via factura mensualment. Això vol dir que el compromís de permanència mínim, un cop provada l’activitat i efectuada la inscripció corresponent, serà de 3 mesos.
 • Les activitats que no arribin al mínim d’inscripcions estipulat no es duran a terme.
 • Els nens i nenes inscrits a les activitats que es realitzin al segon torn horari (entre les 18 i les 19 h), o que comencin més tard de les 16:30 h, tenen a la seva disposició el servei d’acollida de tarda.
 • En cas de que una activitat excedeixi el número màxim d’inscrits, tindran preferència els que ja estaven apuntats amb anterioritat a l’activitat. Per a la resta, s’establirà llista d’espera.
 • La normativa d’activitats extraescolars de l’AFA estableix que el fet de participar en qualsevol activitat extraescolar és voluntari i per tant s’exigeix bon comportament.
 • Quan una activitat es realitzi fora de l’escola (piscina CEM Putxet, Escola Montseny, Poliesportiu de la Creueta del Coll…) el trasllat corre a càrrec dels pares, així com la recollida en el lloc de realització de l’activitat.
 • Els dies de pluja, les activitats esportives que es fan a l’exterior tindran un pla alternatiu específic per a cada activitat que es definirà a principi de curs, atenent a l’edat dels participants i a l’espai disponible per dur-lo a terme.

Característiques d’aplicació general en les activitats extraescolars de la nostra escola:

 • Es prioritza l’ASPECTE LÚDIC. Volem que el denominador comú de totes les activitats sigui passar-ho bé. Per tant, el joc serà un mitjà habitual en les activitats.
 • PARTICIPACIÓ. L’oferta de propostes va destinada a assolir el màxim de participació, independentment del nivell de cadascú.
 • CREACIÓ D’HÀBITS I VALORS: respecte, esforç, relació de grup, diversió, i respecte a les normes i els resultats.
 • En les activitats esportives es donarà més importància a l’aprenentatge que al resultat. Per aprendre i gaudir de la competició cal reconèixer i valorar els companys, els rivals i els àrbitres com a persones indispensables per gaudir de l’activitat.