L’AFA organitza i gestiona una gran varietat d’activitats extraescolars, esportives i artístiques, en les que hi poden participar tant els alumnes de l’Escola La Farigola, com qualsevol nen o nena del barri.

 • Per inscriure’s a una activitat extraescolar cal ser soci de l’AFA. La inscripció a les activitats serà trimestral, si bé la majoria dels cobraments es faran via factura mensualment. Això vol dir que el compromís de permanència mínim, un cop provada l’activitat i efectuada la inscripció corresponent, serà de 3 mesos.
 • Les activitats que no arribin al mínim d’inscripcions estipulat no es duran a terme.
 • Els nens i nenes inscrits a les activitats que es realitzin al segon torn horari (entre les 18 i les 19 h), o que comencin més tard de les 16:30 h, tenen a la seva disposició el servei d’acollida de tarda.
 • En cas de que una activitat excedeixi el número màxim d’inscrits, tindran preferència els que ja estaven apuntats amb anterioritat a l’activitat. Per a la resta, s’establirà llista d’espera.
 • La normativa d’activitats extraescolars de l’AFA estableix que el fet de participar en qualsevol activitat extraescolar és voluntari i per tant s’exigeix bon comportament.
 • Quan una activitat es realitzi fora de l’escola (piscina CEM Putxet, Escola Montseny, Poliesportiu de la Creueta del Coll…) el trasllat corre a càrrec dels pares, així com la recollida en el lloc de realització de l’activitat.
 • Els dies de pluja, les activitats esportives que es fan a l’exterior tindran un pla alternatiu específic per a cada activitat que es definirà a principi de curs, atenent a l’edat dels participants i a l’espai disponible per dur-lo a terme.

Característiques d’aplicació general en les activitats extraescolars de la nostra escola:

 • Es prioritza l’ASPECTE LÚDIC. Volem que el denominador comú de totes les activitats sigui passar-ho bé. Per tant, el joc serà un mitjà habitual en les activitats.
 • PARTICIPACIÓ. L’oferta de propostes va destinada a assolir el màxim de participació, independentment del nivell de cadascú.
 • CREACIÓ D’HÀBITS I VALORS: respecte, esforç, relació de grup, diversió, i respecte a les normes i els resultats.
 • En les activitats esportives es donarà més importància a l’aprenentatge que al resultat. Per aprendre i gaudir de la competició cal reconèixer i valorar els companys, els rivals i els àrbitres com a persones indispensables per gaudir de l’activitat.

EXTRAESCOLARS A L’ESCOLA MONTSENY
Consulteu l’oferta d’extraescolars aquí.

NOTÍCIES SOBRE EXTRAESCOLARS

Oberta la inscripció de les extraescolars 2022-23

Continuem amb una àmplia oferta d'activitats extraescolars en dues vessants, l'artística i l'esportiva. Al document EXTRAESCOLARS 2022/23, podeu consultar informació detallada de cada activitat. Fins al dia 11 de juliol us podeu apuntar fent clic aquí. [...]

Mostra de teatre musical 2022

Dissabte, 21 de maig, s'ha fet la mostra de teatre musical 2022 dels grups de P5 a 6è al Centre Cívic El Coll la Bruguera. Ha estat una bona ocasió per veure la feina tan bonica [...]

Entrentament extraescolar futbol grup 1er i 2on

Tot i les recents mesures adoptades pel Govern de la Generalitat en relació a que en els propers 15 dies no hi hagi campionats, l'equip d'alumnes  de petits de l'extraescolar de futbol de l'escola, entrenats [...]