Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

FESTA MENJADOR FINAL CURS 2014/15

Són moltes les hores que els nostres fills i filles passen amb els monitors de l’AMPA, acollida matinal i tarda, dinar de migida i activitats dirigides després de dinar.
En l’aparat Menjador Monitors/es Migdia us els presentem, i amb aquest vídeo (clicar aquí) us volem ensenyar la gran festa que van organitzar per finalitzar aquest curs. Des de l’AMPA volem agrair l’esforç d’aquest gran equip que passa moltes hores amb els nostres fills i que si veieu el vídeo comprovareu la feinada que van tenir per organitzar coreografies i balls per a tots els cursos. No us perdeu el final del vídeo amb les fotos dels més menuts!
By | 2017-05-18T20:36:20+00:00 setembre 23rd, 2015|Sense categoria|0 Comments