Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Paellada

Benvolgudes famílies,

Ja hem començat el Curs Escolar 2015/16  i per part de l’AMPA volem organitzar un dinar popular per als seus membres per tal de donar la benvinguda a aquest nou curs. Per això, farem la Vª Edició de la Popular Paellada Escola Farigola de Vallcarca per a tothom. Sí, sí, una d’aquelles mega paelles.

Serà el proper diumenge 25 d’octubre, a les 14:00 h, a la pista de l’escola. El menú consistirà en amanida, paella, aigua, vi i trina pels petits.

Com ja és tradicional els nens/es de sisè prepararan aperitiu, cafès, postres i faran petits tallers pels més petits, per poder així recaptar diners pel viatge de final de curs.

Us animem a que vingueu a passar el dia tots junts i amb família. Necessitem saber abans del pròxim 19 d’octubre quanta gent serem, i per això cal que feu clic AQUI per inscriure-us.

El preu del menú no el sabem, tot i que estarà entre 6€ i 8€ per persona, i l’import es passarà en el pròxim rebut de l’AMPA a tots els inscrits. El que caldrà pagar allà serà tot allò que es vulgui que hagin preparat els de sisè. Porteu “suelto”!!

Com en les anteriors edicions, per fer gana, s’ha organitzat una excursió, aquest any al reformat Turó de la Rovira, amb visita per fora i per dins dels búnquers amb vídeo explicatiu. L’hora de sortida de l’excursió serà a les 11.30h a la porta de l’escola, i està previst retornar a l’escola a les 13:45h.

Recordeu que cada família heu de portar el vostre plat, got i coberts! Tenim un aforament limitat de 150 persones, així que apunteu-vos ràpid!!!!!

Us hi esperem!

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM!

By | 2017-05-18T20:36:19+00:00 setembre 26th, 2015|AFA|0 Comments