Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Camins Escolars

L’objectiu dels camins escolars és que els nois i les noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport…, promovent alhora un compromís de participació de la comunitat i sobretot una seguretat per a ells.

A l’AMPA tenim la Comissió de Camins Escolars que s’encarrega d’assistir a les diverses reunions convodades per l’Administració per coordinar totes aquelles accions que permetin una millora en aquest sentit, així com buscar solucions a problemes existents actualment.

Divendres 28 de novembre de 2014 vàrem convocar un acte reivindicatiu per demanar que d’una vegada per totes ens posin un semàfor que permeti que els nostres fills/es creuin el pas que va de l’escola a la pista d’esport amb la màxima seguretat. Podeu veure la notícia d’aquest acte que BTV va emetre el mateix dia.

El Diari Independent de Gràcia, també ha publicat una nota referent a l’acte reivindicatiu demanant el semàfor (llegir aquí).

 

Divendres 26 d’abril de 2013 inauguràvem el Camí Escolar del barri Vallcarca Penitents, l’escola es va engalanar per rebre els batucaires de l‘Escola Montseny i IB Bosch i Gimpera.

Un cop van arribar ens vam unir al grup i vam anar a celebrar la festa al Parc de Maria Baldó (veure fotos).

Relació d’enllaços interessants informatius del Camí Escolar:

Informació Ajuntament sobre els camins escolars

– Notícia de BTV (Els camins escolars faciliten l’arribada dels nens a l’escola)

– Notícia publicada a La Vanguardia (Solos a la escuela)

By | 2017-05-18T20:36:19+00:00 octubre 6th, 2015|AFA|0 Comments