Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’Escola Farigola participa a la Setmana Europea de la prevenció de residus

Un any més, la nostra escola participarà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que va néixer fa 7 anys amb l’objectiu d’organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Aquest any, la setmana serà del 21 al 29 de novembre de 2015, i durant aquells dies a l’Escola i la Comissió d’Agenda Verda duran a terme les següents iniciatives:

Els nens i nenes que es quedin a dinar hauran de portar aquella setmana un tovalló de roba dins d’una bosseta amb el seu nom. D’aquesta manera es conscienciarà que evitant l’ús de 1.000 tovallons setmanals a la nostra escola deixem de generar un munt de residus que es podrien evitar. Els nens treballaran aquests conceptes realitzant càlculs matemàtics adaptats a cada nivell. Els tovallons no es rentaran cada dia sinó que es retornaran a casa al final de la setmana. Si aquesta iniciativa rep una bona rebuda per part de tots, de cara al 2n trimestre d’aquest curs s’implantarà al menjador l’ús de tovallons de roba enlloc dels de paper per als grans.

Així mateix, el 25 de novembre, de 15:00 a 16:30 h es realitzaran a les diverses aules diferents tallers de construcció de joguines amb material reutilitzat. Necessitarem l’ajuda dels pares que pugueu venir a ajudar als tutors de cada curs, com es va fer l’any passat, i els objectes que es realitzin quedaran a la nostra escola, per a ús comú i conscienciar a més de que és de tots.

By | 2015-11-11T16:03:45+00:00 novembre 11th, 2015|Escola de pares|Comentaris tancats a L’Escola Farigola participa a la Setmana Europea de la prevenció de residus