Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

VI Jornada Solidària amb La Marató de TV3

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, l’AMPA de La Farigola està organitzant la VI Jornada Solidària a favor de “La Marató de TV3”.

Aquesta jornada va néixer fa 6 anys amb la finalitat de recaptar el màxim de diners possibles per fer una donació a La Marató de TV3 i alhora per gaudir d’un dia familiar per una bona causa.

L’edició d’aquest any se celebrarà el diumenge 13 de desembre als Jardins de la Maria Baldó (parc del costat de l’escola).

APUNTA’T A LES ACTIVITATS!

PROGRAMA

– 11:00 h Cursa infantil pels voltants del Parc Güell.

Convoquem els nens a les 11h per fer les inscripcions definitives i entregar els dorsals a la pista esportiva de l’escola la Farigola. La sortida serà al Passeig Turull.

Hi haurà dos recorreguts. Un de més o menys 1,5 km pels nens/es de 6 a 11 anys, i un altre de 400 m pels infants de 3 a 5 anys. Estarà controlat per l’organització. Hi haurà 2 punts de control. Cal inscriure’s prèviament segint aquest link o enviant un email a inscripcions@ampafarigola.cat, indicant el nom, cognoms i edat. Es podrà imprimir el diploma acreditatiu a través del web de l’AMPA, un cop feta la cursa.

– 12:00 h Circuit de proves infantils als Jardins de la Maria Baldó.

A diferents punts del parc hi haurà proves diverses pels nens de P3 fins a 3er. Pels nens de 4rt a 6è es faran jocs esportius diversos a la pista de l’escola La Farigola.

Cal inscriure’s prèviament segint aquest link o enviant un email a inscripcions@ampafarigola.cat, indicant el nom, cognoms i edat del nen. També hi haurà un diploma per imprimir al web de l’AMPA.

– 14:00 h Dinar popular al “Racó del Gourmet”.

Per un preu econòmic (4€) es podran degustar aquells menjars que els pares han portat per poder vendre i recaptar diners per a La Marató de TV3. Demanem a les famílies que es quedin a dinar que portin algun plat preparat de casa per poder vendre-ho en el “Racó del Gourmet”. Aquests plats han de ser fàcils de menjar (que no calguin plats i coberts), com per exemple truites, croquetes, pizzes, empanades, entrepanets, i també pastissos. A part de les truites, abstenir-se de fer menjars amb ous. Un cop sabem la gent que es quedarà a dinar ja us informarem qui hauria de portar alguna cosa de postres.

– 15:00 h El show de la Farigola!

Un cop haguem dinat i paït es farà el show de la Farigola!!!!! Actuacions musicals de pares de l’escola, així com exhibició de coreografies al Jardins de la Maria Baldó. Tenim la festa assegurada!!!!! També farem rifa!! Sortejarem objectes cedits per empreses i/o particulars. De cara a la rifa, agrairem a tots els pares i mares que tingueu algun objecte per sortejar, enviïn un email a l’ampa (ampafarigola@ampafarigola.cat ) per tal que contactem amb ells.

– 16:30 h Quinto

També farem un quinto, variant del bingo molt popular a Catalunya, i molt divertit!!

– 17:00 h Gran Xocolatada per a tothom, petits i grans.

Gratuïta, tot i que acceptarem la voluntat…

La recaptació es pretén aconseguir amb el dinar i amb la rifa i el quinto, tot i que s’acceptaran donacions en qualsevol moment.

La idea és recaptar el màxim de diners possible. Us animem a que visiteu el web de La Marató i busqueu la nostra activitat a la llista.

Us esperem a tots/totes per una bona causa i per passar-ho d’allò més bé!!!!!

comunicat_marat_15

By | 2017-05-18T20:36:16+00:00 novembre 23rd, 2015|Sense categoria|Comentaris tancats a VI Jornada Solidària amb La Marató de TV3