Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’AMPA del Farigola participa un any més a la BML

Aquest any la Comissió de l’Esport de l’AMPA també s’ha apuntat a participar a la caminada solidària per recaptar diners per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, la Barcelona Magic Line (BML), que tindrà lloc el proper 28 de febrer. Donat l’èxit que ha tingut la iniciativa, l’AMPA ha decidit patrocinar un nou grup.

Com sabeu, la BML té dos reptes a assolir; un esportiu (caminada de 10 Km per la ciutat de Barcelona) i l’altre econòmic (recaptació de diners pels programes d’atenció a les persones més vulnerables (ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca).

Si voleu apuntar-vos a caminar amb nosaltres ens podeu enviar un mail a la Sònia Llatje joansoni@hotmail.com i per fer la vostra aportació econòmica com a donació a l’equip de la nostra escola ho podeu fer a través del següent enllaç: http://www.barcelonamagicline.org/ca/equip/1685 Unes quantes petites donacions de 5 o 10 € poden fer un gran import recaptat.

Tots podríem necessitar de l’ajuda d’una institució com Sant Joan de Déu. Podeu consultar en què s’ha destinat la recaptació que es va recollir la passada edició clicant aquí (http://www.barcelonamagicline.org/files/froala/0fc202bbaf7750f87505ee8440bb1ab2b0489283.pdf).

Us animem doncs a continuar sent solidaris i fer les vostres aportacions.

Moltes gràcies!!!

By | 2017-05-18T20:36:15+00:00 desembre 18th, 2015|àrea de famílies|Comentaris tancats a L’AMPA del Farigola participa un any més a la BML