Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Taller de disfresses per a Carnestoltes

Aquest any és molt aviat, queden 3 setmanetes perquè els nostres fills celebrin el Carnestoltes a l’escola i un any més, una mare s’ofereix a fer un taller de disfresses perquè podeu fer-ne una pels vostres fills a la festa del Carnestoltes. Aquest taller es durà a terme a l’escola els propers 21 i 25 de gener, de 16:30 a 18 hores, amb servei d’acollida gratuïta pels inscrits.

Animeu-vos! Podrem fer una capa de princesa o super-heroi, o potser un barret, una espasa o unes trenes… tens més idees? doncs endavant. No cal saber cosir, només tenir ganes de passar-ho bé fent alguna cosa diferent.

El material anirà a càrrec de cada participant. Haurem de ser un mínim 5, i no cal venir els dos dies.

Per inscriure-us, només cal que envieu un email a ainhoa_leire@hotmail.es

By | 2016-01-21T17:54:16+00:00 gener 20th, 2016|àrea de famílies|Comentaris tancats a Taller de disfresses per a Carnestoltes