Sisè any consecutiu realitzant la jornada per la Marató de TV3 a l’Escola i sisena jornada de gran èxit tant en el què fa a la participació com en la recaptació, aconseguint 1.348,60 €!!!

Gràcies a tothom per fer-ho possible de nou!!

Tot va començar com cada any, amb sol d’hivern, pares preparant el recorregut de la cursa, mares començant a gestionar el Racó Gourmet, i nens traient-se les lleganyes dels ulls calçats amb les seves millors bambes.

Aquest cop s’han programat dues curses, una per a nenes i nens fins a P5 i una altra per a nenes i nens a partir de primer, així s’ha aconseguit ampliar el rang de participació. Fins a 53 participants!!

La primera, per edats compreses entre 3 i 5 anys va ser un vist i no vist!! Aquesta quitxalla tenia tantes ganes de córrer que varen avançar fins i tot als pares que fèiem de control!

En quant a la segona, i degut a que la quantitat de participants era elevada i molt competitiva, va haver un petit accident només començar la cursa, però gràcies al personal de la Creu Roja, es va poder solucionar sense grans problemes. L’arribada dels participants a la línia de meta va ser com ja ens tenen acostumats, però aquest any encara més gran, amb tres representants de diverses edats, el Pol, l’Enric i el Roger, agafats de la mà, van creuar junts la línia….quins nens més grans que tenim!!

Acabades les curses tocava anar al Parc Maria Baldó a fer les activitats de jocs per grups, amb la diferència que aquest any s’havien preparat, pels més grans, activitats a la pista de l’Escola. Aquest fet va ampliar la zona de joc i va permetre que aquells nens que en la primera edició que es va fer de la Marató a l’Escola gaudissin de les activitats infantils ara ho seguissin fent amb altres tipus d’activitats. Gran encert pels organitzadors que van saber evolucionar amb les edats dels nens i van aconseguir que s’apuntessin fins a 100 nens i nenes!

El ja conegut bar del parc funcionava a la perfecció, mentre, el Racó del Gourmet presentava tot l’arsenal de plats aquest cop muntant taules al mateix parc. Era hora de reposar forces ja que ens esperava una tarda llarga amb actuacions, bingo, rifa i xocolatada. Així que, cambrers al seu lloc i famílies a fer cua que el menjar està a taula!!

Després de poder degustar la gran quantitat de plats del Racó del Gourmet, i havent escoltat unes quantes actuacions musicals, van entrar en joc les noies de Kids&Us per explicar-nos un conte de Nadal que van fer les delícies de petits i grans.

Tot seguit, els organitzadors de l’activitat extraescolar de circ ens van fer una demostració de les activitats que fan amb els nens, fent-los participar en alguns malabars i equilibris. Que bé ens ho vàrem passar!!

Encara quedava la traca final, amb el Bingo, la rifa i la xocolatada!

De línia en línia s’anaven repartint regals tots ells molt atractius, com els CD’s que en Serrat ens va entregar dedicats a la Marató.

Després d’unes quantes línies, es va cantar Bingo!! i es va fer entrega del pernil.

Amb la xocolata perfumant tot el parc i la rifa repartint regals a tort i a dret , es va completar la jornada solidària. Qui més qui menys es va endur algun regal, i tots, absolutament tots, vàrem marxar amb aquell somriure a la cara que se’t posa quan t’ho passes bé, a més sent solidari.

Moltíssimes gràcies a totes les empreses, entitats (Abbey Road, Acadèmia Ramón Sole, Almeria Teatre, Botiga Iorana Espai de Creadors, Cafeteria El Nostre Cafè, Cases Singulars, Catalonia Park Güell, Chiky Digital, Colmado Salgado, Farmàcia Lda. M. Parés, Farmàcia Margarita Rocabeyera, Farmàcia Prat Molina, Farmàcia Reig, Farmàcia Suñer, Forn Cal Moliné, Forn Obrador, Fruit Vallcarca, Grup Focus, Acadèmia Mag Danza, Las cosas de Nonna Maribel, Merceria Jacqueline, Mom´s Cakes, Pastisseries Mauri, Renault REMM Guitart, Restaurant Fausto, Sabater de Gràcia, Sanitas, Supermercats Bon Preu, Supermercats Consum, Tocineria El Argentino, Últim avís) , i particulars, així com a les mares i pares que han ajudat a que aquesta jornada hagi estat tot un èxit.

 

Ft.: Arnau Bausà