Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

A partir del 26 de febrer tots amb tovallons de roba

Com ja sabeu, el projecte dut a terme a la nostra escola durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus sobre “substituir el tovalló de roba pel de paper” ha quedat entre els 6 nominats catalans la VII edició dels Premis Europeus de Prevenció de Residus, guardó que es donarà a conèixer a Brussel·les el mes de maig.

Degut a l’èxit obtingut i a la bona valoració de l’experiència, a partir del proper divendres, 26 de febrer, i de forma continuada tots els nens i nenes que es quedin a dinar a l’escola, amb l’excepció d’Infantil que ja van amb pitet, hauran de portar un tovalló de roba dins una bosseta, TOTS DOS MARCAS AMB EL NOM.

Des de l’AMPA s’ha comprat un moble perquè cada classe durant la setmana tingui un calaix on deixar les seves bossetes amb els tovallons dins.


El funcionament serà el mateix que amb la tovalloleta de rentar les mans, els nens i nenes l’hauran de portar cada dilluns i ho retornaran divendres per rentar-ho.

By | 2017-05-18T20:36:14+00:00 febrer 20th, 2016|notícia menjador|Comentaris tancats a A partir del 26 de febrer tots amb tovallons de roba