Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Socialització xandalls i bates

Des de la Comissió de Roba de l’AMPA us recordem que si teniu xandalls, samarretes o bates de l’escola que s’us han quedat petits o són grans i encara no ho fareu servir, podeu participar en l’INTERCANVI o DONACIÓ d’aquesta, per a roba que vagi bé als vostres fills. És molt senzill, la roba que doneu ha de complir les següents característiques: estar rentada i en bon estat. La Comissió de Roba es compromet a arreglar la que tingui algun desperfecte (genolleres, botó, descosit), assumint vosaltres NOMÉS el material utilitzat en arreglar-lo.
Així mateix, si heu fet curt en la comanda d’inici de curs o voleu comprar alguna peça concreta de roba (samarreta, pantaló curt, etc.) no cal que espereu a principis d’any, demaneu-la ara i, si la tenim en estock, us la facilitarem.
 
Per a consultes contacteu amb robaescolar@ampafarigola.com
poster-intercanvi-roba
By | 2017-05-18T20:36:13+00:00 febrer 23rd, 2016|AFA, àrea de famílies|0 Comments