Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Jumping Clay

Aprendre jugant, en anglès!

Es tracta de realitzar projectes lúdics i divertits amb l’argila Jumping Clay, treballant les tècniques de modelat, que desenvolupen alhora aspectes creatius, pedagògics, culturals i emocionals.

Infantil: P4 a P5 Iniciació : Introducció a la creació en 3 dimensions. Es treballa el concepte de la barreges cromàtiques, la forma, el volum i la proporció . Utilització de fitxes temàtiques eventualment. Modela contes- Expliquem un conte i treballem els seus personatges amb JumpingClay. Fomentem així l’hàbit lector i estimulem la creativitat, la psicomotricitat amb un procés net i senzill.

Primària: EP1 a EP6 JumpingClay Cultura – Fem un plantejament trimestral i per projectes, de les temàtiques proposades, aportant conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L’Univers, el Fons Marí, El patrimoni cultural català, Els animals de la Jungla, etc… Els nens i nenes milloren la psicomotricitat, la capacitat de concentració i interioritzen coneixements de cultura general.

Activitat que es realitza els dimarts (1er a 6è) i els dijous (P4 i P5) de 13:45 a 14:45 hores

Preu: 25 €/mes

 

By | 2018-06-12T05:39:06+00:00 abril 2nd, 2016|extraescolars migdia|Comentaris tancats a Jumping Clay