Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Taller d’APILO

Aquest divendres, aprofitant que portava toooooot el dia plovent, al migdia, hem fet uns tallers d’APILO.

Així, i a través de dues pantalles gegants, una per als de P4 i P5 i una altra per als de 1r, 2n i 3r, els monitors i monitores ens han explicat el conte Apilo. Aquest conte explica com un nen anomenat Marc descobreix amb el seu amic el Pilós com n’és d’important reciclar les piles usades.

Un cop coneguda l’història i el perquè de la recollida de les piles, els més petits hem dibuixat els personatges del conte i els més grans hem fet tallers de collage. I mireu quins dibuixos més xulos ens han quedat!!

Ara ja sabem tots de la importància del reciclar les piles. Només tenim fins el 17 DE MAIG per portar-les i deixar-les al coet que tenim al costat del despatx de l’Eugeni.

By | 2017-05-18T20:36:11+00:00 abril 2nd, 2016|AFA|Comentaris tancats a Taller d’APILO