Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Reunió AMPA 23/05/16, te la vas perdre?

Et vas perdre la reunió de l’AMPA d’ahir? No saps el que fan totes les Comissions de l’AMPA i que tenen preparat? No vas poder escoltar les noves propostes d’extraescolars que s’organitzaran de cara a l’any vinent? Saps que estem preparant noves accions per reivindicar la construcció de l’IES Vallcarca?

Aquestes reunions serveixen perquè les mares i els pares de l’escola ens reunim, i mentre fem una mica de pica pica, tractem moltes propostes interessants que afecten al funcionament de l’escola, ens puguem informar de tot el que respecte al Menjador, Agenda Verda, Camí Escolar, Extraescolars, Festes organitzades per l’AMPA…

LA PROPERA NO TE LA POTS PERDRE!

By | 2016-05-24T10:55:40+00:00 maig 24th, 2016|AFA|Comentaris tancats a Reunió AMPA 23/05/16, te la vas perdre?