Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Benvinguts al curs 2016-2017

Benvolguts pares i mares,

Esperem que les vacances hagin provat molt. Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs i informar que:

Ja teniu el menú de menjador penjat al web de l’AMPA. En aquest sentit us informem que el 2n període per sol·licitar les beques de menjador finalitza el 16 de setembre. Si esteu interessats podeu trobar informació en aquest link:
http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/convocatories_ceb/ajuts_de_menjador, i per lliurar la documentació o més informació podeu contactar amb la Secretaria de l’escola.

Al web de l’AMPA també disposeu d’informació actualitzada sobre les extraescolars , així com de les que encara tenen places lliures. Sapigueu que l’Institut Barcelona Esports ofereix beques per promocionar l’esport en horari extraescolar dels infants d’entre 6 i 17 anys. El període per efectuar la sol·licitud finalitza el 28 de setembre, i es poden sol·licitar per a les activitats de FUTBOL, JUDO i CIRC. Per a més informació contactar amb l’AMPA.

Al llarg de la setmana vinent la Comissió de Roba Escolar farà el repartiment de les comandes i us proposaran els dies per a canvis i devolucions. Us recordem que també teniu l’opció d’intercanvi de roba per a reutilitzar-la.
Recordar-vos que per al servei d’acollida matinal no cal comunicació prèvia d’assisténcia, mentre que per al de la tarda és important que els tutors estiguin al corrent ja quesón ells els que els deixen amb la monitora.

Informar-vos que continuarem amb iniciatives dutes a terme els últims anys: recollida taps de plàstic, Bibliopati en temps de migdia, etc. i per tant podeu començar a portar llibres, còmics o revistes infantils, així com taps de plàstics per a col·laborar amb la Fundació SEUR. Així mateix, per donar continuïtat al projecte d’eliminació de tovallons de paper, per a l’hora de dinar, cal portar el tovalló de roba (amb bosseta, marcats tots dos amb el nom) amb l’excepció d’infantil (de P3 a p5) que han de dur el pitet (també marcat amb el nom).

Finalment, recordar-vos que hi ha moltes activitats que es realitzen des de l’AMPA i ens falten pares que vulguin ajudar a les diferents comissions, així que si us animeu només cal que ens ho feu saber.
Bona tornada i benvinguts de nou a tots!

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM

By | 2016-09-10T16:37:34+00:00 setembre 10th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Benvinguts al curs 2016-2017