Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Coneix als candidats al Consell Escolar

Us presentem als pares que s’han presentat com als nostres representants en el Consell Escolar:

Arianna Royo

Sóc Arianna Royo, mare de dues nenes de l’escola, Maria (4ª) i Sara de (2º).

Acostumo anar a totes les reunions de l’AMPA i també estic a la Comissió de Menjador.

M’ofereixo per al Consell Escolar per col·laborar a que segueixi havent-hi un bon enteniment entre escola i pares.

Erenia Binefa

Sóc Erenia Binefa, mama Alba Rubio de 5è i Erenia Rubio de 3è.  sempre m’ha agradat participar en el que he pogut a l’escola, sobretot amb relació pares-escola, AMPA-pares en benefici sempre dels nostres nens. Per aquest motiu he sigut Tresorera de l’AMPA, sóc delegada dels dos cursos de les meves filles i sempre que puc col·laboro amb el que es necessiti.

L’únic que em falta és estar al Consell Escolar amb l’afany de conèixer com funciona, les decisions que es prenen i poder informar-vos a vosaltres pares o demanar opinió en el cas que s’hagi de tractar algun tema important.

Jesús Grau

Soc pare d’un nen de 2on, en Guillem, i de l’Oriol que l’any vinent començarà P3. Tinc ganes d’aportar la meva experiéncia aquests anys a l’escola i col·laborar en tot el que pugui ser útil.

Dilluns vinent, 28 novembre, de 8:00 h a 9:30 h i de 16:00 h a 18:00 h, al vestíbul de l’escola hi haurà habilitada una urna per poder votar-los, necessari portar el DNI o passaport.

 
Recordar-vos que el Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres (Direcció, professors, famílies, personal d’administració i serveis, representant de l’administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries). Els pares/mares que surten escollits ens representen a totes les famílies, donant veu a les seves peticions, preocupacions i iniciatives, recollint les nostres propostes i opinions i informant posteriorment de tots els assumptes que es tracten en el Consell Escolar.
 

Així doncs, dilluns tots a votar!

 
TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM
By | 2017-05-18T20:35:55+00:00 novembre 25th, 2016|Sense categoria|Comentaris tancats a Coneix als candidats al Consell Escolar