Des de la Comissió d’Escola de Pares, us oferim aquest taller de WordPress que es realitzarà a l’escola els propers dilluns 6, 13 i 20 de març, de 16:30 a 18:00.
Hi haurà servei d’acollida gratuït per els assistents que ho necessitin.


WordPress és un sistema de codi lliure que fan servir aproximadament el 20% de totes les webs. Va ser creat per fer possible la pujada de continguts a una web sense haver de tenir coneixements de programació.
Al principi estaba orientat a la creació de blogs personals, però ràpidament s’ha popularitzat com a sistema per gestionar webs per organitzacions complexes amb múltiples col.laboradors sense coneixements de programació.
Al tractar-se d’un codi lliure molts programadors  elaboren infinitat d’extensions (plugins) i plantilles ampliant quasi fins a l’infinit les possibilitats. A més a més, com que fan servir el mateix software és molt fàcil iniciar-se  amb WordPress.com (que ofereix hosting gratuit) i després donar el pas a un blog o web profesionals.

Quan? dilluns 6, 13 i 20 de març, de 16:30 a 18:00

On? Escola La Farigola de Vallcarca

A qui va dirigit? A pares i alumnes de 6è. No calen coneixements previs de programació HTML o wordpress, només coneixements bàsics com usuari d’informàtica.

Places: 14 participants màxim.

Objectius:  Familiaritzar-se amb l’edició de continguts i gestió d’una web construïda amb WordPress. No configurarem una web desde zero: només explicarem com publicar contingut i gestionar una web existent.

Material necesari: 1 ordinador amb navegador (no tablet ni móbil, no importa el sistema operatiu) cada 2 participants (mínim)

Contingut del taller:
1 Introducció: Explicació de què és una web, qué és el llenguatge HTML i el sistema WordPress
2 Dashboard: El tauler de control. Les diferentes parts i menús.
3 Com publicar noticies: Les “entrades”
4 Com publicar imatges: La “biblioteca de medis”
5 Les categories
6 Les pàgines.
7 Els menús.
8 Els “Plugins”
9 Els “Temes”
Per més informació i inscripcions, poseu-vos en contacte amb