Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Èxit de l’activitat de Volei a la Creueta del Coll

Ahir dimecres vàrem oferir la primera classe de Volei gratuïta de prova a la Creueta del Coll amb un gran èxit: set alumnes de la nostra escola van iniciar-se en aquest esport i van gaudir molt durant l’hora i mitja que va durar la mateixa, a unes instal·lacions fantàstiques per a la pràctica d’aquesta activitat.
Si vosaltres també voleu provar-ho però no vàreu poder venir a la primera sessió, recordeu que teniu una segona oportunitat a la classe oberta i gratuita el proper dimecres, dia 15 de març, a les 17:00 h al Pavelló de la Creueta del Coll.
Animeu-vos! Us esperem!!
By | 2017-03-11T08:33:29+00:00 març 9th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Èxit de l’activitat de Volei a la Creueta del Coll