Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

L’AMPA de la Farigola defensa el model d’escola catalana

Les declaracions escoltades aquests dies contra el sistema educatiu català no parlen de problemes socials o educatius, sinó que tracten de desestabilitzar un sistema que funciona des de fa anys.

Des de l’AMPA de l’escola Farigola de Vallcarca, respectem totes les opinions, i ens sumem a la reivindicació de la FaPaC considerant també que l’escola, és i serà, un santuari de dedicació a la infància on es tracta de procurar sempre el millor per als alumnes.

Podem parlar molt d’escola, d’educació, d’infància i de pedagogia, però no podem entrar en aquesta dinàmica lamentable i destructiva.

La FaPaC, a través del seu departament jurídic, valorarà la possibilitat d’interposar querelles -civils o penals per la gravetat de les afirmacions i l’interès desestabilitzador que les motiven- bé contra qui ha afirmat aquestes mentides o contra el partit on militen.

Les mares i pares dels alumnes de Catalunya no ens quedarem amb els braços plegats veient com s’ataca i es vol destruir l’escola dels nostres fills i filles.

By | 2017-10-18T15:33:35+00:00 octubre 18th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a L’AMPA de la Farigola defensa el model d’escola catalana