Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Els veïns recorden la degradació de la font de Sant Salvador

Els veïns del barri del Coll i Vallcarca denuncien el deteriorament de les escales i els camins, el despreniment dels terrenys, l’estancament de l’aigua, les pintades i el mal estat de l’arbrat.

L’Associació de Veïns del Coll-Vallcarca fa més d’un any i mig que denuncia l’estat de la font de Sant Salvador i creu que cal una intervenció urgent. L’Ajuntament es va comprometre a fer-hi una intervenció a principis del 2018, però els veïns creuen que cal avançar-la. Afirmen que també cal un compromís per fer el manteniment de la zona un cop hagi estat arranjada.

La font de Sant Salvador està ubicada a la zona boscosa del Parc Güell des de l’any 1975, quan es va inaugurar. Sempre hi havia hagut un brollador d’aigua natural. Pels veïns, és part del patrimoni i ara també és un dels itineraris recomanats per visitar la zona monumental del Parc Güell. Ara, ja se n’han perdut alguns elements com el trencadís de ceràmica blau que recobria els bancs. El veïnat espera que no es deteriori més i torni a ser un espai de trobada del barri.

By | 2017-10-28T10:22:22+00:00 octubre 28th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Els veïns recorden la degradació de la font de Sant Salvador