Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Enquesta: Marató TV3 o Festa Solidària al Barri?

 Benvolgudes famílies,

Cada any organitzem una festa solidaria per recaptar diners, un dia ple d’activitats per tota la família. Espectacles, jocs pels més menuts, pels qui ja no ho són tant, rifa, bingo, dinar i berenar amb bona companyia  … un dia ple d’emocions i amb la intenció de poder recollir diners per una bona causa.

Aquesta festa ha servit sempre per recaptar diners per la Marató de TV3 i per aquesta edició us volem preguntar si voleu que continuï sent així, en aquest cas es celebraria el diumenge 17 de desembre o si preferiu fer la donació directament a una entitat, en aquest segon cas miraríem que fos al barri, propera a les famílies, i d’on tinguéssim testimoni de la tasca que es realitza, si fos així es celebraria a la primavera.

En motiu d’algunes famílies que proposaven aquesta nova opció, us volem escoltar i que vosaltres ens digueu què preferiu i en funció d’això posar fil a l’agulla.

Voteu!!!

[poll id=”6″]

Necessitem la vostre resposta abans del proper dimarts 14 de novembre.

Sigui com sigui serà un dia divertit i solidari! Gràcies

By | 2017-11-10T06:15:32+00:00 novembre 10th, 2017|Sense categoria|Comentaris tancats a Enquesta: Marató TV3 o Festa Solidària al Barri?