Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Al gener ens mengem tots els macarrons!

Amb l’inici del nou curs i nou any escolar hem tornat a apuntar-nos a participar a la campanya de malbaratament alimentari promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, Ens ho mengem tot, en que es pretén conèixer la procedència dels aliments que es consumeixen al menjador escolar, així com quantificar-ne el seu malbaratament, si és que n’hi ha, difondre consells per evitar aquest malbaratament i analitzar la petjada ecològica dels elements malbaratats.

Aquest mes de gener ha sigut el torn dels MACARRONS! I només n’hem malbaratat menys d’un 2%.

Com sempre, els més petits han descobert quin era l’aliment protagonista, amb els més grans hem estat analitzant diversos aspectes, com la procedència de l’aliment, i fins i tot hem fet un rap que, per cert, té molt de ritme.  Ull que enganxa!!

Malbaratament-macarrons from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

By | 2018-01-26T17:05:49+00:00 gener 26th, 2018|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Al gener ens mengem tots els macarrons!