Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

22 d’abril, Festa DONEM-LI LA VOLTA AL MÓN!

Famílies de l’escola La Farigola de Vallcarca,

Semblava que faltava molt i ja queda menys d’un mes… el diumenge, 22 d’abril, donem-li la volta al món! Us animem a participar en aquest dia familiar ple d’activitats per a tots!

PROGRAMA:

11.30h –Gimcana del Món, circuit de proves infantils als Jardins de la Maria Baldó. A diferents punts del parc hi haurà diverses proves per la canalla de totes les edats, on viatjaran a diferents indrets del món.

12.30h- Vermut a la pista de l’escola, organitzat pels alumnes de 6è, per recaptar diners per al seu viatge de fi de curs.

13.00h- Titelles antirumors: “A babel amb patinet”, a la pista de l´escola, a càrrec del Pla d’Interculturalitat de l’Ajuntament per sensibilitzar infants i adults sobre la importància de lluitar contra els rumors i els estereotips i sobre el valor de la diversitat cultural que ens envolta.

14.00h- Dinar popular a la pista de l’escola. Cuinem fideuà de peix i vegetariana per a tothom! Hi haurà concurs d’all i oli sense ou!!!! Així que, aneu practicant.

Cada família ha de portar el seu plat, got i coberts.

Els alumnes de 6è prepararan els postres i els cafès ! També per a recaptar diners per al viatge de fi de curs!

16.00h- Dansa Bollywood, a càrrec de professionals, on hi participarem tots, petits i grans. Tot seguit ens embrutarem amb els colors de la festa india Holi, per donar la benvinguda a la primavera. Heu de portar samarreta blanca i vella !

17.00h- Fi de festa amb una xocolatada!

MOLT IMPORTANT:

Per fer una previsió de les proves al parc i, sobretot del dinar, cal inscriure’s prèviament

Incripcions

o enviant un mail a festes@ampafarigola.cat, indicant nom, cognoms i edat del nen que participa a les proves i, per altre banda, número de persones que us quedeu al dinar.

El cost serà només el del dinar i  estarà entre 5 i 7€/persona, i l’import es passarà en el pròxim rebut de l’AMPA a tots els inscrits.

Tenim un aforament limitat de 150 persones, així que apunteu-vos ràpid!!!!!

Us hi esperem!

AMPA La Farigola de Vallcarca

By | 2018-04-03T04:49:32+00:00 abril 3rd, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a 22 d’abril, Festa DONEM-LI LA VOLTA AL MÓN!