Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

1ª Trobada Tabalers escola Farigola

Aquest divendres vàrem convidar a totes les famílies de l’escola a trobar-nos per valorar l’interès de crear un grup de Tabalers de l’escola i coordinar quins dies podríem trobar-nos.

Així doncs, un cop acabat l’horari escolar, els qui varen estar interessats van poder practicar una mica, al pati de l’escola, i veure les opcions que es podrien realitzar. Si no vàreu poder venir, no us preocupeu, encara no s’ha establert el dia exacte que es faran aquestes trobades, malgrat que tot sembla indicar, per horaris d’extraescolars dels nens i nenes, podria ser els dissabtes.

Us mantindrem informats de com va avançant el projecte i, mentre tant, us deixem algunes fotografies de com va anar aquesta primera trobada. Agrair també a la Direcció de l’escola que ens cedís, per aquest dia, els tabals del centre per a qui no en va poder portar.

By | 2018-04-29T09:08:59+00:00 abril 29th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a 1ª Trobada Tabalers escola Farigola