Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Divendres 1 de juny festa fi de curs

Recordeu que el proper divendres, 1 de juny, l’escola ens ofereix els Tastets de l’Escola. A les 15 h s’oferiran cançons i balls de tots els alumnes a la pista de davant del centre. Un cop finalitzi, l’escola ens convida a visitar les aules i a continuació, des de l’AMPA de l’escola convidem a tots els assistents a una gran berenar a base de coca, xocolata, sucs i fruita!

A continuació, i com ja vàrem fer l’any passat, els que vulgueu podeu tornar a la pista de l’escola on la Comissió de Festes del ‘AMPA està preparant una Gran Festa de l’Escuma (podeu veure les fotos de la de l’any passat), podrem ballar i banyar-nos amb escuma per refrescar-nos i passar-nos d’allò més bé.

RECORDEU: podeu posar-vos el banyador, i sabates que no rellisquin i, sobretot, portar ULLERES DE NADAR perquè l’escuma no entri als ulls!

By | 2018-05-26T16:35:37+00:00 maig 26th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Divendres 1 de juny festa fi de curs