Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Projecte menjador a l’aula a P3

Tal i com se’ns va informar en la darrera reunió de l’AMPA, que va tenir lloc el 12 d’abril, s’ha engegat una projecte per tal que els nens i nenes de P3, els més petits de l’escola, dinin dins la seva aula, amb l’ajuda de dues monitores de l’AMPA.

L’objectiu d’aquest projecte és millorar l’experiència del moment de dinar per als més petits de l’escola, per gaudir d’un entorn més tranquil i acollidor i fomentar també l’autonomia i el manteniment d’hàbits que, en ocasions, porten adquirits de les escoles bressol i que perdien en arribar a la nostra escola.

By | 2018-11-23T18:02:53+00:00 maig 30th, 2018|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Projecte menjador a l’aula a P3