Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Gràcies Lluïsa, et trobarem a faltar!

El passat 22 de juny, i coincidint amb l’últim dia de curs, vàrem acomiadar a la Lluïsa.

La Lluïsa ha estat durant moooolts i molts anys la monitora de P3, a part de companya de la Montse en l’acollida de matins i, per tant, els nostres fills i filles han pogut gaudir del seu saber com a monitora en el seu primer curs de la nostra escola.

Ha estat doncs la persona que ha ajudat en l’adaptació del migdia dels més menuts, acompanyant-los al menjador, a l’hora de la migdiada, i sempre ho ha fet amb molt de carinyo. Gràcies per tot Lluïsa, ara que et jubiles i que  ja et toca descansar una mica, vine però de tant en tant a fer-nos una visita.

Et trobarem a faltar Lluïsa!

By | 2018-11-23T17:57:55+00:00 juny 30th, 2018|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Gràcies Lluïsa, et trobarem a faltar!