Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Prova pilot jocs de Comissió de Ludoteca

Tot i que la idea inicial era poder realitzar jocs dins l’espai de la Biblioteca, mentre no s’acaben d’establir les bases, El Siscu i la Maria han creat la Comissió de Ludoteca de l’AMPA de la Farigola de Vallcarca.

La prova pilot es va realitzar l’última setmana de cole, dins l’espai d’Olimpíades, i no està bé que ho diguem nosaltres però va ser un exitàs! els nens i nenes que van voler participar-hi, ja que se’ls hi va oferir a tots de forma voluntària, van demanar en acabar quan seria la propera vegada que poguessin jugar.

La Comissió de Ludoteca es va posar en contacte amb algunes editorials que, de manera sorprenent, ens van fer arribar moltíssims jocs a estrenar i per això volem agrair-los enormement l’esforç i ajuda que ha suposat per a la nostra escola, ja que ens ha permès crear un gran fons de jocs nous i novedosos!

Gràcies doncs a Pak Gallego, que es va presentar amb una bossa plena de jocs de nens i família de GDM, al Xavi Garriga, de DEVIR, que ens va rebre amb els braços i magatzem obert, al Simón Blasco, de NEXO, qui ens va obtenir diverses còpies dels seus jocs educatius, a la Iolanda d’HABA, que li va encantar la idea, i gràcies a ella tenim una caixa gran amb jocs per a demostracions, i, finalment a la Sílvia, de Mercurio distribuciones. GRÀCIES A TOTS!

La idea ara és que el curs vinent, amb un espai que es pugui autogestionar la Ludoteca permanentment pels propis alumnes, amb el suport dels monitors i monitores de l’AMPA, es vagin realitzant aquestes sessions.

By | 2018-11-23T17:59:07+00:00 juliol 1st, 2018|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Prova pilot jocs de Comissió de Ludoteca