Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Teatre musical EP2 a EP6

TEATRE MUSICAL PRIMÀRIA (de 1r a 6è): El joc dramàtic és una eina per al desenvolupament cognitiu i social. Treballarem la presa de consciència sensorial i l’ús de la imaginació, la sincronització del moviment, la veu, la lectura expressiva, l’exteriorització de les emocions, la desinhibició… Tenint molt en compte les edats i necessitats de cada grup.

Coneixerem més a fons contes populars i obres de teatre musical (argument, estructura, l’espai, música, personatges), activant el treball en equip i els rols d’espectador i actor, per posar-ho en pràctica a l’acabament del curs amb una representació final. Que comenci l’espectacle!

Aquesta activitat la realitza l’escola d’arts escèniques: ÈXIT.

EP2 a EP6 : els dilluns de 13:45 a 14:45 (Novetat!)

Preu: 20 €/mes

By | 2018-09-07T15:27:39+00:00 setembre 7th, 2018|extraescolars migdia|Comentaris tancats a Teatre musical EP2 a EP6