Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Bona tornada i bon inici de curs 2018-2019!

Benvolguts pares i mares,

Esperem que hagueu gaudit molt aquest estiu, i a pocs dies de començar aquest curs 2018/19 us volem fer alguns recordatoris:

TEMPS DE MIGDIA:

  • El 2n període per sol·licitar les beques de menjadorfinalitza el divendres 14 de setembre. Si no ho vau fer al juny i esteu interessats podeu trobar informació en aquest link:

http://www.edubcn.cat/ca/ alumnat_i_familia/ajuts_ beques_i_subvencions/convocatories_ceb/ajuts_de_ menjador,

i per lliurar la documentació o més informació podeu contactar amb la Secretaria de l’escola.

  • Ja teniu el menú de menjador i molta més informació al web de l’AMPA.

Enguany donarem continuïtat al projecte d’eliminació de tovallons de paper, recordeu que per a l’hora de dinar cal portar el tovalló de roba (amb bosseta, marcats tots dos amb el nom) amb l’excepció de P3 i P4, que han de dur el pitet (també marcat amb el nom).

  •  La Comissió de Roba Escolar farà el repartiment de les comandes a partir del dia 20 i estaran a la vostra disposició per a possibles canvis i devolucions, un cop rebeu la comanda, enviant un email a robaescolar@ampafarigola.cat amb la vostra petició. Us recordem que també teniu l’opció d’intercanvi de roba per a reutilitzar-la, la setmana del 17 al 21 podreu anar-hi de 9 a 10 h i de 15:30 a 16:30 h.
  • Recordar-vos també que per al servei d’acollida matinal no cal comunicació prèvia d’assistència, mentre que per al de la tarda és important que els tutors estiguin al corrent ja que són ells els que els deixen amb la monitora.

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:

  • Comencen totes amb l’inici de curs, a excepció d’ANGLÈS i JUMPING CLAY (18 de Setembre) i PISCINA (1 d’Octubre).
  • Pels alumnes de P3, TOTES comencen a l’Octubre.
  • Sapigueu a més que l’Institut Barcelona Esports ofereix beques per promocionar l’esport en horari extraescolar dels infants d’entre 6 i 17 anys. El període per efectuar la sol·licitud finalitza el 3 d’octubre, i es poden sol·licitar per a les activitats de FUTBOL i VOLEI. Per a més informació relativa a inscripcions o canvis, així com al tràmit per sol·licitar els ajuts, contactar amb l’AMPA (ampafarigola@ampafarigola.cat).
  • Finalment, recordar-vos que hi ha moltes activitats que es realitzen des de l’AMPA i ens falten pares que vulguin ajudar a les diferents comissions, així que si us animeu només cal que ens ho feu saber.

 

Bona tornada i bon inici de curs!

TOTS SOM AMPA, TOTS SUMEM

By | 2018-09-10T11:05:09+00:00 setembre 10th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Bona tornada i bon inici de curs 2018-2019!