Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

2ª edició de la Jornada d’Educació del Coll

La Comissió Educació de la Taula Comunitària presenta la 2ª Jornada d’Educació del Coll, un projecte que dóna continuïtat a a l’èxit de la 1ª Jornada d’Educació i que vol seguir oferint un espai de reflexió, aprenentatge i debat al voltant d’un dels temes que més ens afecta a tots i totes: l’educació.

La Jornada tindrà lloc el dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, des de les 10:30 h fins les 21:30 h, i torna a comptar amb una programació pensada per a tots els públics, on des dels més petits fins als més grans podran gaudir de tallers, xerrades i activitats dinamitzades per entitats i professionals dels diferents àmbits.

A més a més, disposarem d’un espai de cafeteria permanent, situat a la quarta planta, on podreu passar l’estona prenent un cafè, petant la xerrada o menjant quelcom durant les pauses. I tot això de franc!

Si no vols inscriure’t però vols fer alguna pregunta, pots enviar la teva consulta al següent correu:
taulacomunitariadelcoll@gmail.com

By | 2018-09-18T15:24:25+00:00 setembre 18th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a 2ª edició de la Jornada d’Educació del Coll