Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Èxit dels berenars per recaptar fons per a la Festa Centenari 1ª pedra escola

Com sabeu, el proper dissabte 17 de novembre celebrarem la Festa de Centenari de la primera pedra de la nostra escola. Per això està previst tingui lloc una gran festa de portes obertes on, entre d’altres coses hi hagi visites guiades per l’escola, projecció de vídeos històrics, així com un dinar i activitats a la tarda, rematant amb una festa al vespre.

Per tal de recaptar diners per organitzar aquestes activitats s’ha elaborat una sèrie de  productes de merchandising (samarretes, pins, tasses, bosses, etc.), així com berenars que organitza cada setmana un curs de l’escola.

En portem ja tres: van començar les famílies de 5è, després les de 4t i el passat dijous va ser el torn de les de 3r. Tots aquests han estat tingut gran acceptació entre totes les famílies de l’escola, així a la sortida els nens i nenes han pogut triar entre pastissos, entrepans, crispetes, galetes i sucs i refrescos!

Volem agrair a tots les famílies de l’escola que heu participat en l’organització i compra de berenars i productes de merchandising i us animem a continuar fent-ho, en queden poquets!

By | 2018-10-14T11:07:14+00:00 octubre 14th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Èxit dels berenars per recaptar fons per a la Festa Centenari 1ª pedra escola