Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Nova Junta AMPA – Reunió 16/10/18 – 21 h – a l’Escola Farigola

En l’última assemblea de l’AMPA, celebrada el dia 4 d’octubre, es va fer el relleu bianual de la Junta de l’AMPA. Comencem un grup de gent nova amb molta il·lusió i ganes de treballar per a la nostra escola. La nostra intenció es continuar amb la bona tasca feta per l’anterior Junta, creant noves propostes i introduint una manera de treballar horitzontal i participativa. És per això que volem convidar-vos a participar en la mesura que pugueu, ja sigui formant part d’alguna Comissió, o simplement venint a les reunions de la Junta per aportar les vostres idees o suggeriments.

La Junta oficial la formem el Santi, l’Ere, la Laia, l’Andrea ,el Siscu, la Marisa, la Maria i el Jaume, però la nostra idea és que totes les Comissions hi siguin representades, almenys a través d’una persona, i que tothom que vulgui participar pugui fer-ho.

Però perquè això funcioni necessitem gent! Mares i pares que vulgueu formar part d’alguna Comissió de treball, entenem que no tothom té la mateixa disponibilitat i que  per tant, els nivells d’implicació no poden ser els mateixos, però qualsevol tipus d’ajuda es benvinguda i tot suma. Així que animeu-vos i engresqueu a aquelles persones que penseu que podrien estar interessades en treballar en alguna Comissió i veniu a la propera reunió que tindrà lloc el dimarts, dia 16 d’octubre, a les 21:00h a l’escola.

Per a qualsevol cosa que ens vulgueu comentar podeu contactara través del correu de la Junta (junta@ampafarigola.cat) o en qualsevol moment que us topeu amb algú de nosaltres pel pati o pel parc.

By | 2018-10-14T11:30:20+00:00 octubre 14th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Nova Junta AMPA – Reunió 16/10/18 – 21 h – a l’Escola Farigola