Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Més de 150 persones es troben en la Paellada de la Farigola d’aquest curs

A les 10 del matí els fogons de l’escola ja feien xup-xup, començava a preparar-se la Paellada de Benvinguda al Curs Escolar 2018/2019!

Aquest any, i com ve sent habitual, les famílies de 6è han organitzat un gran vermut per fer aguantar l’estómac mentre l’arròs es coïa al punt. Refrescos, patates i olives, i uns “montaditos” que treien el sentit.

També han organitzant un munt de tallers on, els més menuts, han pogut comprar-se anells, arrecades, polseres, collarets i imants fets pels alumnes de la classe.

Així també s’han pogut fer tatoos, pintar les ungles, fer-se diferents pentinats a base de trenetes, comprar globos amb diferents formes i colorejar diferents plantilles. També hi havia una tómbola amb jocs i llibres molt xulos. Activitats organitzades per recaptar diners per al viatge de fi de curs i comiat de l’escola.

Un grup important de famílies han pujat al Bosc Turull a treure les males herbes del nostre hort escolar i anar fent gana.

Avui l’arròs estava especialment bo, i els que han volgut han pogut repetir les vegades que els venia de gust. Per acabar, i també gràcies a les famílies de sisè, hem pogut triar entre gairebé una quinzena de postres diferents i cafés.

By | 2018-10-21T16:58:32+00:00 octubre 21st, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Més de 150 persones es troben en la Paellada de la Farigola d’aquest curs