Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Els alumnes de 3r visiten el Museu del Disseny de Barcelona

La que va ser la primera directora de la nostra escola, Maria Baldó, va posar noms de dones a totes les aules del centre. Aquest any, celebració del centenari de la primera pedra de l’Escola Farigola de Vallcarca, s’ha volgut repetir aquesta acció, així, els nens i nenes de cada classe han votat el nom del seu curs triant entre les dones que per alguna cosa han considerat especial o important.

Els curs de 3r són Coco Chanel, i per estudiar una mica de la seva història, han visitat el Museu del Disseny de Barcelona. Betevé ha emès aquesta visita en el seu programa Catakrac d’avui dissabte, 24 de novembre, a partir del minut 6’20 segons del següent vídeo:

By | 2018-11-24T18:09:56+00:00 novembre 24th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Els alumnes de 3r visiten el Museu del Disseny de Barcelona