Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Consell Escolar Escola la Farigola de Vallcarca

Els consells escolars són l’òrgan de participació de la comunitat educativa en la gestió dels centres i, com sabeu, aquest setmana han tingut lloc les votacions per escollir els que els formaran que, en el cas de la nostra escola, aquest ha quedat representat pels següents membres:

Mestres
Cristina de Lara
Mª Teresa Sansalvador
Marta Franco

Ajuntament (Consorci)
Miquel Garcia

PAS
Òscar Rodríguez

Pares
Ariadna Royo
Erenia Binefa
Marisa Montalban
Jesús Grau

AMPA
Manca saber qui serà el representant

La funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre, com ara el projecte educatiu, la programació general o la memòria econòmica, entre d’altres.

By | 2018-11-29T18:37:45+00:00 novembre 29th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Consell Escolar Escola la Farigola de Vallcarca