Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Fins el 2020 la parada Metro Vallcarca continuarà sense ascensor

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte constructiu de la segona fase de l’adaptació de l’estació de metro l’L3 de Vallcarca. Aquesta actuació, que s’impulsa en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona, consistirà en la instal·lació d’un ascensor que faci accessible a persones amb mobilitat reduïda l’itinerari urbà des dels barris de  Vallcarca i el barri del Putxet cap al vestíbul de l’estació, situat sota l’avinguda Vallcarca.

El projecte es redactarà durant l’any que ve per executar les obres el 2020. L’actuació, que cofinançaran el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Barcelona, comportarà una inversió estimada de més d’1 MEUR. Aquesta actuació completarà la millora de l’accessibilitat de l’estació de Vallcarca, de la qual el DTES està executant la primera fase.

El projecte que ara s’impulsa consisteix principalment en la instal·lació d’un ascensor de tres parades entre el vestíbul de l’estació i les avingudes de Vallcarca i de la República Argentina, situades a diferents cotes, als barris de Vallcarca i el Putxet respectivament. A més de l’obra per instal·lar aquest ascensor, els treballs inclouran la construcció d’una passera que li donarà accés des de l’avinguda de la República Argentina.

By | 2018-12-07T11:44:38+00:00 desembre 7th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a Fins el 2020 la parada Metro Vallcarca continuarà sense ascensor