Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

El Coll es convertirà en barri pacifiat amb una desena carrers en plataforma única

Segons publica aquesta setmana el Diari Independent de Gràcia, el canvi de mobilitat per eliminar trànsit de pas s’acompanyarà de pacificacions, cruïlles a favor del vianant i escales mecàniques.

La mesura, actualment encara en la fase d’estudis previs, segueix l’argumentari tècnic de la reforma de la seva circulació interna: eliminar el trànsit de pas i aprofitar per solucionar els punts conflictius del creuament de vehicles a Farigola amb Torrent del Remei i del coll d’ampolla del carrer Ceuta. A aquesta reforma s’hi afegeix ara la previsió de jerarquització en diferents nivells de pacificació, que implicarà carrers com Rius de la Plata, Cartago, Clotés, plaça Flandes, Balears, Baixada de Solanell i Pau Ferran. On no hi arribi la plataforma única hi haurà voreres més amples, com a Torrent del Remei, i en els carrers més desnivellats en plataforma s’hi afegiran escales de ciment o mecàniques.

By | 2018-12-17T18:19:22+00:00 desembre 16th, 2018|Sense categoria|Comentaris tancats a El Coll es convertirà en barri pacifiat amb una desena carrers en plataforma única