Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Mantenim uns bons hàbits al Menjador de l’escola

Fins fa molts anys, el Planeta Vegeta estava habitat per uns éssers estranys i encantadors anomenats HÀBITS, que treballaven per mantenir el planeta net, sense baralles ni discussions i ple de pau, color i diversió. 

Tot va canviar quan uns hàbits dolents i el seu president, el President Pudent, es van cansar d’aquest bon ambient i van anar convertint el planeta en un espai brut i contaminat, ple de conflictes i on només es veia el color negre i gris. Així doncs, els hàbits bons es van organitzar amb els seus dos capitans, el Capità Maracujà i la Capitana Magrana, per recuperar el planeta que tenien. 

Poc a poc anaven sent més i cada vegada el planeta anava recuperant els seus colors i el bon ambient. Però no tot seria tant fàcil… Molt enfadat, el president Pudent va segrestar a la seva nau al Capità Maracujà i la Capitana Magrana i els va tancar amb un codi secret. Així es pensava que els hàbits bons perdrien força… 

El primer divendres de cada mes rebrem la visita de dos hàbits els quals ens entrenaran mitjançant jocs i activitats típics del Planeta Vegeta. Si fem una bona feina amb ells, l’últim divendres del mes ens donaran part del codi secret de la nau de manera que, al final del curs, podrem ajuntar totes les parts guanyades per rescatar als dos capitans.

És així com els nostres nous amics es presenten a l’escola Farigola per demanar ajuda als nens i nenes de 1r, 2n i 3r. La nostra missió és entrenar-nos amb els bons hàbits per poder entrar al planeta Vegeta passant desapercebuts, recuperar el codi secret de la nau i alliberar als nostres dos capitans. Ho aconseguirem? Volem el menjador ple de color!!!

Hàbits menjador from La Farigola de Vallcarca on Vimeo.

Amb aquesta premissa, els monitors i monitores del Menjador pretenen que la canalla utilitzi els coberts correctament, faci un bon ús del tovalló, seguin correctament a la cadira, mantinguin un to de veu adequat mentre dinem, es rentin les mans abans de dinar, prenguin consciència del malbaratament dels aliments, etc… Així mateix, al pati, volem que creuin el carrer ordenadament, comparteixin el material durant l’estona de pati, davant d’un conflicte: parlar i no pegar, sàpiguen escoltar, respectin els companys i companyes i els monitors i monitores, etc.

És important que les famílies de l’escola mantinguem i insistim en aquests bons hàbits a casa!

By | 2019-01-21T09:41:47+00:00 gener 21st, 2019|notícia menjador, Sense categoria|Comentaris tancats a Mantenim uns bons hàbits al Menjador de l’escola