Carret

AFA "La Farigola de Vallcarca" Tel. 93 213 88 02|ampafarigola@ampafarigola.cat

Finalització de les obres d’arranjament de la Font de Sant Salvador i el seu entorn

Les obres per arranjar la font de Sant Salvador i els entorns ja han acabat. Els treballs van començar al juny i han servit per restaurar la font, millorar l’accessibilitat dels camins de terra i instal·lar senyalització i papereres. També s’han arreglat els camins i les escales de la zona forestal de l’entorn. S’ha fet amb la recaptació de la taxa turística del Parc Güell.

Feia anys que els veïns del barri del Coll reivindicaven la rehabilitació de la font de Sant Salvador, que estava en una situació d’abandonament. De fet, el mosaic de la font estava ple de pintades, les escales i els camins s’havien deteriorat i l’aigua hi quedava estancada. L’Ajuntament havia anat endarrerint la reforma de l’espai, prevista per al 2017.

Finalment, l’estiu passat en van començar les obres i ara l’espai estrena imatge. Així es recupera aquesta font ubicada a la zona boscosa del Parc Güell des de l’any 1975, quan es va inaugurar. Les escales i els espais de l’entorn van ser dissenyats per Joaquim Casamor. Sempre hi havia hagut un brollador d’aigua natural. Pels veïns, és part del patrimoni i ara també és un dels itineraris recomanats per visitar la zona monumental del Parc Güell.

El veïnat reclamava la millora de l’espai per recuperar un punt de trobada del barri. Els entorns de la font reben les visites regulars de les escoles, com la nostra!

By | 2019-01-26T09:56:38+00:00 gener 26th, 2019|Sense categoria|Comentaris tancats a Finalització de les obres d’arranjament de la Font de Sant Salvador i el seu entorn