El curs passat va deixar en suspens l’estrena de les obres de l’extraescolar de Teatre Musical de la nostra escola. I és que tot just començaven a preparar els guions i fer els primers assajos de les seves respectives obres que ens van confinar.

Tot i així, el grup de grans (5è i 6è) d’aquesta extraescolar, va continuar assajant durant el confinamient amb classes telemàtiques. I tot i que només van poder fer un assaig presencial, aquest diumenge, 4 d’octubre, professores (la Raquel d’Èxit) i alumnes, van voler representar l’obra que els tocava, Sister Act.

Així, en un escenari de teatre de debò, el Teatre Calassanç, i un públic molt entregat, en aquesta ocasió i pel covid només les famílies de les actrius, van poder gaudir d’un gran espectacle:

Com sempre, moltes gràcies a les professores que feu que aquesta extraescolar sigui un aprenentatge en que els i les alumnes gaudeixen tant i tant i treuen uns resultats excel·lents!